fbpx

Vitaliteits coaching

Waarom kiezen voor Vitaliteits coaching?

In onze westerse wereld ontbreekt het ons zelden aan eten. Op iedere hoek van de straat is eten en drinken te vinden in allerlei smaken. Dit eten geeft onze smaakpupillen vaak wel voldoening stilt onze honger, maar voorziet ons lichaam zelden van de juiste voedingsstoffen. We kunnen dus wel spreken over ‘vulling’ in plaats van ‘voeding’. Afgezien van ongewenste gewichtstoename, kan dit ook voor allerlei andere ongewenste uitwerkingen zorgen.
Daarnaast zorgt alle modernisering ervoor, dat we lang niet zoveel bewegen, als ons lichaam nodig heeft om gezond te blijven. Personal training kan een oplossing zijn, maar uiteindelijk gaat het erom dat je zélf je leven gezonder in gaat richten.

Hoe gaan we te werk bij Vitaliteits coaching?

Tijdens een intake gesprek, kijken we eerst of er een klik is tussen ons. Vertrouwen en eerlijkheid is namelijk onmisbaar voor succes. Tevens bespreken we je doel, je huidige situatie en wat je zelf al geprobeerd hebt. Vervolgens wordt het aantal sessies bepaald en in de agenda vastgelegd. Meestal ligt dit aantal rond de 4 – 6 sessies. Tussen de sessies houdt je zelf een voedings- en bewegingslogboek bij, wat als basis dient voor de volgende sessie. We zijn klaar wanneer jouw doel behaald is of als een lijn richting jouw doel is ingezet en je dit zelfstandig kan voortzetten.

Wat als je Vitaliteits coaching hebt doorlopen?

  • Is gezonder leven jouw nieuwe levensstijl
  • Weet jij hoe je zonder offers gezond kunt leven
  • Geniet jij meer van eten en bewegen
  • Heb jij meer energie
  • Ben je kilo’s kwijt en weet je hoe je deze voorgoed achter je kunt laten.