fbpx

Over mij

Ik ben Arjan Heijmans en 40 jaar uit Steenbergen. Ik heb een eigen bedrijf, veel hobby’s en een geweldig gezin. Vorig jaar had ik toch het idee ‘stil te staan’. Tijdens mijn schooltijd heb ik altijd goed en makkelijk kunnen leren en ik wilde daar eigenlijk toch weer wat mee doen. Gewoon een taal leren vond ik niet zo nuttig. Een goede vriend van me, raadde me een NLP training aan. Na een kennismakingssessie was ik gelijk verkocht en ik meldde me aan voor de practitioner NLP training. Dit is zeg maar het eerste niveau.

Naast NLP werd er ook een dag aan Hypnose en een dag aan Time Line Therapy besteedt.

Tijdens de trainingen leer je hoe het brein werkt, in combinatie met je onbewustzijn en technieken om stemmingen, positief te beïnvloeden. Om dit te leren, oefen je dit samen met je medestudenten, waardoor je dus eigenlijk met je eigen belemmeringen en emoties aan de slag gaat. Zodoende wordt het dus naast een training ook een soort zelftherapie .

Ik heb een hele fijne jeugd gehad en het ontbeerde me aan niets. Mijn ouders zijn nog allebei in leven, zijn nog getrouwd en ook mijn naasten heb ik nog bij me. Tijdens de NLP opleiding kwam ik erachter, dat ik, ondanks dit fantastische leven, toch ook bepaalde gewoonten heb opgebouwd, die mij soms weerhouden om de dingen te doen die ik eigenlijk wil doen. Met NLP leerde ik deze gewoonten te verbeteren.

Om hier nog meer van te weten te komen, ben ik na de Practitioner training, doorgegaan  met de Master training. Dit is het tweede en gelijk hoogste niveau. Daarmee heb ik voldoende kennis opgebouwd om ook jou te kunnen helpen! En dat is wat ik graag zou willen: mensen helpen om hun angsten te overwinnen, om van hun belemmeringen af te komen en zodoende het leven te kunnen leven, wat ze eigenlijk zouden willen leven. Want uiteindelijk ontbreekt het nooit aan de middelen, alleen aan de juiste stemming.