fbpx

Gratis NLP Masterclass

Vanwege corona is er op dit moment nog geen nieuwe Masterclass gepland.

Become your own hero

Hoe word jij, de held van jouw eigen leven? Hoe word jij, de hoofdrolspeler van jouw verhaal?

Arjan Heijmans, NLP coach en NLP trainer in opleiding, laat jou kennismaken met de basis van NLP. Je gaat aan de slag met enkele NLP technieken, die jou direct kunnen helpen om angsten te overwinnen, onzekerheden de kop in te drukken en baas te worden over jouw stemming en gedachten.
Uiteraard dit alles in de nieuwe 1,5 meter omgeving!

programma:

NLP Masterclass: Become your own hero

  • Locatie: Ont-moet, Centrum voor aandacht en bewustzijn
  • Wanneer: Vanwege Corona nog niet bekend.
  • Hoe laat: Nieuwe data volgt
  • Adres: Buitenvest 94 4614 AD Bergen op Zoom

Programma:

Tijdens deze avond, verteld NLP Coach Arjan Heijmans, wat NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) is en hoe dit jou kan helpen om je doelen te kunnen behalen. Hij demonstreert technieken, maar je kan ook interactie verwachten: jij zal zelf ook technieken in de praktijk gaan bregen! Dit alles, ingepakt in een verhaal en ondersteunt met beeld en geluid, zal er voor zorgen dat jij met veel energie en enthousiasme de zaal zal verlaten!

Naast het hebben van zijn eigen onderneming, heeft Arjan Heijmans de opleidingen Practitioner en Master Practitioner of NLP afgerond. Tijdens deze trainingen heeft hij gezien en geleerd, wat voor moois NLP met mensen kan doen en heeft hij zich tot doel gemaakt, andere mensen te helpen hun mooiste leven te leiden.

Aanmelden

Meld je aan en ontvang een mail zodra er een nieuwe datum bekend is.