fbpx

Breakthrough Coaching

Waarom kiezen voor Break-through Coaching?

Je hoeft niet perse diep in de put te zitten om bij een coach aan te kloppen. Veel mensen komen op een punt in hun leven, dat ze denken: “is dit nou alles?”. Ondanks dat ze misschien werk, een huis en een gezin hebben, hebben ze toch het idee dat ze iets missen. En omdat men niet ondankbaar over wil komen, is daarover praten soms lastig. Juist dan kan een coach uitkomst bieden. Met een ‘break-through-coachingssessie’ kom je tot nieuwe inzichten én krijg je handvatten om hiermee aan de slag te gaan. Dit om zo een nóg mooier leven te krijgen!
Natuurlijk is ‘leren tevreden te zijn’ een wijze les, maar anderzijds mogen we onszelf toch ook het beste gunnen? Daar doen we toch niemand kwaad mee? In tegendeel: als we zelf gelukkig zijn, stralen we dat uit naar anderen en word de wereld weer een stukje mooier. Waarom zou je jezelf (of een goede vriend(in) ) niet een coachingssessie gunnen? Het ergste wat er kan gebeuren is ontdekken dat je al je mooiste leven leidt, toch?

Hoe gaan we te werk bij Break-through Coaching?

Een break-through-sessie begint met een gesprek over de door jou, van te voren, ingevulde vragen. Vragen zoals ‘als je met deze sessie alles kan bereiken wat je zou willen, wat zou dat dan zijn’ en ‘wat mis je nog in je leven’. Uit dit gesprek alleen al, zullen nieuwe inzichten komen. Vervolgens gaan we, dmv verschillende oefeningen, jouw meta-programma’s, kernwaarden en prime councerns uitvragen. Dit zijn zaken die specifiek bij jouw persoon horen en die ongemerkt ‘wrijving’ kunnen veroorzaken in situaties die niet in lijn zijn met die waarden.
Na het verzamelen van al deze gegevens, zijn we ca. 4 uur verder. Tijdens een interventie, zorgen we dat de negatieve lading van deze conflicten verdwijnen. Dit kan d.m.v. diverse technieken, zoals Time Line Therapy, parts intergration of hakelau. Om er voor te zorgen dat je niet alleen met een goed gevoel de deur uit gaat, maar ook ‘the day after’ nog met je doelstellingen aan de slag gaat, krijg je nog tasking mee. Dit ‘huiswerk’ zorgt ervoor dat je focus blijft houden en je goede voornemens niet verwateren.

Wat als je Breakthrough Coaching hebt doorlopen?

  • Geniet je meer van de dingen die je hebt
  • Ben je meer bewust van wie je bent én wat je kunt
  • Heb je afscheid genomen van angsten, belemmeringen en negatieve overtuigingen
  • Weet je waar de uitdagingen liggen om jouw geluksgevoel te vergroten